Kontorsflytt och fastighetstjänster

Kontorsflytt och fastighetstjänster

Vår personal har ID06 och SSG Entré

  • Kontorsflytt
  • Arkivflytt
  • Bärhjälp
  • Montering/Demontering
  • Röjning och avfallshantering
  • Vaktmästeritjänster
  • Ommöbleringar
  • Kabelsanering
Kontorsflyttning är en utmaning som många företag ställs inför någon gång, oavsett om de flyttar till ett större utrymme, flyttar till en ny stad eller helt enkelt omorganiserar sitt befintliga kontor. Det krävs noggrann planering och genomförande för att flytten ska bli framgångsrik och för att minimera störningar i företagets verksamhet.

Allflytt TSV AB erbjuder omfattande tjänster för kontorsflyttning som gör att ni kan fokusera på er verksamhet medan vi sköter övergången. Vårt team av yrkesmän är utbildade i alla aspekter av kontorsflytt och företaget har de försäkringar som krävs så du kan vara säker på att dina tillhörigheter är i tryggt förvar under kontorsflytten.

Vi förstår hur stressigt det är att flytta, så vi strävar efter att göra processen så enkel och effektiv som möjligt. Med Allflytt TSV AB kan du slappna av och veta att din kontorsflytt är i skickliga händer.

Våra tjänster skräddarsys efter dina behov, från flytt av kontorsplatser, bärhjälp, montering och demontering av möbler till arkivflytt, kabelsanering och ommöblering och avfallshantering. Vi är här för att se till att din kontorsflytt görs på rätt sätt.

Flyttning av kontor är en komplex process som kräver noggrann planering och genomförande. Den omfattar flera steg, till exempel packning, transport, uppackning och installation av utrustning, möbler och förnödenheter i de nya lokalerna. Det är viktigt att delegera uppgifter och hantera flytten på ett effektivt sätt för att säkerställa minimala störningar i affärsverksamheten. Vi har mångårig erfarenhet och kan hjälpa till med planeringen kring logistiken, vilket kan spara er både tid och pengar.
Allflytt-TSV AB utför i första hand denna typ av flytt i Göteborg med kranskommuner som ex Kungälv, Lerum, Ale, Mölndal, Härryda. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att planera en lyckad flytt.
Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss – vårt team finns alltid tillhands och svarar gärna på alla frågor.

Låt Allflytt TSV AB hjälpa till med er flytt!

Allflytt TSV AB erbjuder:
Kontorsflytt
Företagsflytt
Arkivflytt
Bärhjälp
Montering/Demontering
Röjning och avfallshantering
Vaktmästeritjänster
Ommöbleringar
Kabelsanering
Vi ser fram emot att höra från dig!

Go to Top